Despre noi

Casa Andra by Daspi reprezintă eleganța și rafinamentul într-un mod unic. Aici, fiecare piesă este creată cu pasiune și grijă, aducând în prim plan designul sofisticat și materialele de cea mai înaltă calitate. Îmbinând tradiția cu inovația, Casa Andra by Daspi oferă o gamă variată de haine, de la rochii elegante și ținute de ocazie la haine casual-chic și accesorii statement.

Diferența noastră constă în abordarea personalizată a fiecărui client. Suntem mândri să oferim servicii de croitorie la comandă, astfel încât fiecare femeie să poată avea o piesă unică, creată special pentru personalitatea și stilul ei distinct. Echipa noastră de designeri talentați și croitori experimentați lucrează îndeaproape cu clienții pentru a realiza visele vestimentare, transformând ideile în realitate.

La Casa Andra by Daspi, susținem cu mândrie industria textilă românească. Toate produsele noastre sunt fabricate cu grijă în România, contribuind la promovarea meșteșugurilor tradiționale și la menținerea standardelor înalte de calitate. Ne implicăm activ în susținerea comunității locale și a economiei naționale prin crearea de locuri de muncă și colaborarea cu furnizori locali de materiale.

Calitatea este fundamentul filosofiei noastre. Fiecare cusătură, fiecare detaliu este pus în valoare pentru a crea haine ce reprezintă o investiție în stilul și confortul personal. Materialele noastre sunt atent selecționate pentru a asigura nu doar aspectul rafinat, ci și durabilitatea în timp.

Casa Andra by Daspi este mai mult decât un atelier de modă; este o destinație pentru femeile care își doresc mai mult decât simple haine – ele caută opere de artă vestimentară care să reflecte autenticitatea și eleganța lor. Vă invităm să descoperiți colecțiile noastre și să experimentați rafinamentul la fiecare purtare. La Casa Andra by Daspi, fiecare femeie este o regină a propriei ei povești de modă.