facebook2

Rochii de seara, casual, office. 

Bine ai venit vizitator, click aici pentru logare
sau poti crea un cont nou

Politica de confidentialitate

CASAANDRA.COM se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorului catre terti si sa le foloseasca numai pentru stabilirea contactului cu clientii sai si informarea acestora cu privire la anumite aspecte legate de functiile site-ului si ofertele sale.

Compania va retine datele personale si le va folosi cu scopul de a informa utilizatorii contului lor pe www.casaandra.com, starea si evolutia comenzilor acestora, precum si pentru evaluarea bunurilor si serviciilor oferite.

CASAANDRA.COM poate notifica utilizatorii despre ofertele curente prin newsletter-e saptamanale, pot trimite felicitari, carduri cadou sau alte mesaje speciale.

CASAANDRA.COM nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat o adresa de e-mail explicit pe www.casaandra.com poate alege ca adresa lui / ei sa fie stearsa din baza noastra de date.

Pentru mai multe informatii, asistenta, sesizari si reclamatii trimiteti-ne un e-mail pe Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau sunati la 0726.978.336.

Costume barbati by DASPI

daspi