facebook2

Rochii de seara, casual, office. 

Bine ai venit vizitator, click aici pentru logare
sau poti crea un cont nou

Despre noi

  Daspi este o companie 100% românească, a cărui atelier CASA ANDRA produce toată gama de confecții textile de damă.
Brandul CASA ANDRA by DASPI a luat naștere în anul 2016 din dorința de a creea ținute în concordanță cu personalitatea și conformațiile clientelor. Opinia noastră este că ceea ce porți trebuie să reflecte în tocmai personalitatea ta și să te facă să te simți tu însăți.

 CASA ANDRA se adresează domnișoarelor și doamnelor care doresc să fie în contact cu noile tendințe în materie de croieli, culori și materiale și care doresc o ținută deosebită la birou, dar și pentru evenimente speciale. Versatilitatea designului este atu-ul esențial al liniilor feminine create de designerul brandului.Modelele au calitatea de a defini sculptural linia corpului, astfel silueta capătă o geometrie ehilibrată. Așa suntem noi, gândim, punem pe hârtie și dăm viață unor articole vestimentare pentru toate gusturile. Rochiile de seară sunt cele mai populare în alegerile clientelor noastre, având un design propriu și folosind o gamă variată de mateliere, texturi și culori.

 CASA ANDRA vinde produsele sale și in sistem en-gros, clienții săi fiind magazine de renume din prinicipalele orașe ale țării. Pentru o posibilă colaborare vezi CONDIȚII DE COLABORARE.

 

Costume barbati by DASPI

daspi