facebook2

Rochii de seara, casual, office. 

Bine ai venit vizitator, click aici pentru logare
sau poti crea un cont nou

Livrare, plata si retur

Livrarea si politica de transport

CASAANDRA.COM ofera livrare gratuita numai pe teritoriul Romaniei.

Expediem cu un curier rapid (numai pentru Romania).

Va rugam sa adaugati 1-3 zile pentru expediere, de la plasarea ferma a comenzii, si estimati data de expediere in conformitate cu aceste informatii.

Returul:

Puteti returna marfa pe care ati primit-o, fara a indica vreun motiv, in termen de 14 zile, cu toate accesoriile si etichetele si fara nici o urma de folosire, deteriorare sau uzura. Limita de timp incepe sa curga la o zi dupa ziua in care ati primit marfa. Returul va fi acceptat spre examinare numai atunci cand produsele vor fi primite in limita de timp data, ceea ce inseamna ca trebuie sa-l expedieati in timp util.

Costul si riscul de returnare vor fi in seama Dvs.. Adresa de retur este str.Al.I.Cuza, nr.61, Campina, Prahova.

Returnarea produselor se realizeaza prin curier rapid, la adresa comunicata de noi in momentul anuntarii intentiei de retur. Produsele NU se vor returna prin Posta Romana si nu se vor expedia la nici o alta adresa decat cea specificata de noi.

Rambursarea contravalorii Produsului se va face in cel mult 30 zile de la primirea Produsului returnat.

Daca aveti intrebari referitoare la dreptul de a returna marfa, va rugam sa ne contactati la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau 0726978336

Produsele oferite sub CASAANDRA.COM sunt prezentate pe site in formatul de fotografii digitale. Diferentele minore ale fotografiilor fata de realitate nu constituie un defect al marfii comandate.

CASAANDRA.COM are dreptul de a efectua livrari partiale.

Putem schimba produsul cumparat cu unul similar- alta marime.

Returnati produsul si apoi re-initiati procesul de achizitie pentru o alta marime.

 

Costume barbati by DASPI

daspi